Uvod

Mi smo društvo Valoto-prom d.o.o. za vanjsku i unutarnju trgovinu elektromaterijalom, Puževa 3, Zagreb, 10000, OIB 47550895659, a za potrebe ove politike privatnosti, kolačića i primjenjivih pravila o zaštiti osobnih podataka, mi se smatramo Voditeljem obrade podataka. U ovoj Politici Valoto-prom d.o.o se još naziva i „Valoto-prom“, „mi“, „nas“, ili upotrebljavamo neku izvedenicu tih pojmova.

U ovom dokumentu je opisano na koji način prikupljamo, koristimo i obrađujemo Vaše osobne podatke te na koji način, pri tome, ispunjavamo naše zakonske obveze prema Vama.

Podaci koje prikupljamo o Vama

O Vama prikupljamo podatke koji nam omogućuju da osiguramo neometani rad naše web stranice i kako bi smo Vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici. Općenito govoreći, razlikujemo (a) osobne podatke koje prikupljamo automatski i (b) osobne podatke koje nam Vi ustupite.

Osobni podaci koje prikupljamo automatski

Osobni podatci koje prikupljamo automatski su podatci koje bilježimo kada koristite naše web stranice ili kada koristite neke naše usluge.

Uz kolačiće, o kojima možete pročitati niže, može nam biti vidljiv i podatak o vrsti uređaja koji koristite da bi ste pristupili našim web stranicama, uključujući i koji specifični uređaj koristite, koji operativni sustav koristite, kakve su postavke istog i primjerice zašto se web stranica ‘srušila’. Primjerice različite informacije mogu biti prikazane ovisno o tome koristite li PC ili Mac, iOS uređaj ili Android uređaj.

Kada posjetite našu poslovnicu, općenito trebali bi ste znati da, radi sigurnosti, poslovnica može biti pod video-nadzorom. Takav video-nadzor Vas može snimiti za vrijeme Vaše posjete našoj poslovnici. Ovakve podatke prikupljamo radi ostvarivanja nekog legitimnog interesa, a za potrebe ove Politike smatramo iste Osobnim podatcima koje prikupljamo automatski.

Osobni podaci koje nam Vi ustupite

Prikupljamo podatke koje nam pružite kada koristite kontakt formu na našoj web stranici – u tom slučaju popunjavate određena polja ili kliknete na određeni gumb i time nam moguće dajete Vaše osobne podatke.

Podaci koje prikupljamo su:

  • Ime i prezime
  • E-mail adresa
  • Tvrtka
  • Kontakt broj

Ove podatke prikupljamo tako što nam dajete privolu za takvo prikupljanje ili iz razloga što su nam takvi podaci potrebni kako bismo mogli odgovoriti na Vaš upit ili komentar, a za potrebe ove Politike smatramo iste Osobnim podatcima koje nam Vi ustupite.

Kolačići

Kada posjetite naše web stranice, koristimo „kolačiće“ (eng. Cookies). Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići omogućavaju stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Kolačići mogu spremati širok pojas informacija, no te informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive.

Korištenjem naših stranica bez promjene postavki kojima bi se uskratila suglasnost na pohranu kolačića na Vaše računalo, prihvaćate korištenje i pohranu kolačića na Vaše računalo.

Više o kolačićima i relevantnim temama se možete informirati na sljedećim linkovima:

Zaštita Vaših podataka

Zaštita vaših osobnih podataka znači da:

  •  nikada nećemo zloupotrijebiti vaše osobne podatke na bilo koji način
  •  vaš kontakt i osobne podatke nećemo nikada dati bilo kojoj trećoj strani
  •  vaš kontakt i osobni podaci mogu se otkriti trećoj strani samo uz vašu dozvolu

Valoto-prom d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima posjetitelja, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka na vaš zahtjev omogućit će vam se pristup podacima kao i eventualni ispravak istih.